GoCycle !

Verschenen op: 16-01-2019 14:59:09

GoCycle !

‼️ De Gocycle GS is zonder enige twijfel de elektrische stadsfiets met het meest unieke en originele design ter wereld! 

Deze creatie van de Britse ex-McLaren ingenieur Richard Thorpe is het resultaat van vele jaren research en ontwikkeling en is absoluut een revolutionaire fiets. 

Deze allerlaatste versie bezit een hoofdframe uit geïnjecteerd magnesium, een volledige geïntegreerde aandrijving, een voorwielmotor, achtervering en voorvork met enkelzijdige ophanging en een revolutionair "Pitstop" montagesysteem van de wielen waarmee deze in een paar seconden gedemonteerd kunnen worden. 

Dankzij een 300 Wh batterij en een krachtige 250 W motor kan de de Gocycle uitstekende prestaties voorleggen, zowel op het vlak van acceleraties, kruissnelheid als actieradius (tot 65 km). Een sensor in de trapas meet het vermogen dat u zelf levert en past automatisch de ondersteuning hieraan aan. Hierdoor is het gedrag van de fiets steeds zeer soepel, voorspelbaar en aangenaam.

De Gocycle kan volledig op zichzelf geplooid worden (achterbrug, stuurkolom, pedalen) en wordt zo uitermate compact voor transport of opberging. De moduleerbare "Vgonomic" geometrie zorgt ervoor dat één enkele framemaat geschikt is voor een groot aantal personen (van 1,55 m tot 1,95 m).
De Gocycle Connect app op smartphone geeft u toegang tot het volledige motormanagement en biedt een "live" overzicht van de prestaties van uw Gocycle via Bluetooth. 

Rechtstreekse korting van 10% gedurende de maand januari:
Prijs: € 2519,1 i.p.v. € 2799 ‼️

Te zien in de winkel:

Leuvensesteenweg 38 - 1932 Sint-Stevens-Woluwe

02/215.47.17

Een commentaar toevoegen

 (met http://)