De mening van onze klanten

Zij vertrouwden al op MyCityBike, ontdek hier hun ervaring

Geweldig! Super content met mijn nieuwe Kalkhoff. Tot binnenkort voor het eerste onderhoud.

  Noémie L, Brussel

         

Super tevreden over mijn nieuwe fiets. Doe zo verder.

  Patrick V, Evere

         

Ik heb de nieuwe winkel in Woluwe vorige zaterdag ontdekt. Zeer warme ontvangst en uitstekend advies, ik was meteen overtuigd en heb onmiddellijk besloten om te investeren in een Cube Hybrid Town e-bike. Nog eens bedankt.

  Marie R, Zaventem

         

TOP! MyCityBike is Top! Niet twijfelen

  Thomas, Bergen

         

De Winora die ik al meer dan 2 maanden geleden bij jullie kocht is een echte topper, ik heb nog nooit zoveel met de fiets gereden! Alles verloopt naar wens, maar ik ben in geval van problemen toch gerust met de snelle depannage aan huis van MyCityBike. Bedankt voor de service

  Nicolas, Waterloo

         

Na heel wat opzoekingswerk op internet over die pedelecs waar iedereen het over heeft, ontdekte ik MyCityBike: dé complete oplossing voor testrit, levering, aankoop én onderhoud aan huis! Heel gelukkig met mijn nieuwe e-bike die geen dag stilstaat…

  Jean-François, Brussel

         

Fantastisch team met fantastische fietsen! Niets op aan te merken, ben in de wolken!

  Cathy M, Eigenbrakel

         

Ik reserveerde mijn testrit per telefoon en kon een dag later 2 verschillende fietsen thuis testen. Ik kon het model dat beter bij mij paste meteen kopen en kon er dus onmiddellijk van genieten. De mobiele Bancontact is ook super handig voor mensen als mij die zich niet makkelijk naar de winkel kunnen verplaatsen. Hartelijk bedankt!

  Denise F, Ukkel

         

Zeer competente en professionele medewerkers, een aanrader!

  Jérémy D, Blicquy

         

Ben helemaal weg van jullie concept, echt super! Wat een comfort om online een fiets te kunnen uitkiezen en dan gewoon thuis te kunnen testen… Jullie zijn snel, efficiënt en bovendien charmant!

  Béatrice De V, Nodebeek

         

Snelle, professionele en onberispelijke service!

  Yannick V, Waterloo

         

Ik boekte een testrit online, probeerde 2 fietsen uit en was verkocht: Winora Sinus Tria 8 voor mijn echtgenoot en mij.

  Stéphanie D, Sint-Pieters-Woluwe

         

Ik heb mijn nieuwe fiets nog niet echt op langere tochten kunnen gebruiken, maar kan wel bevestigen dat jullie service uitstekend is. De mogelijkheid om fietsen thuis te kunnen testen. De levering. De beschikbaarheid. Perfecte service die een echte meerwaarde geeft.

  Bruno R, Waver

         

Fantastische service, snel en professioneel. Ik raad MyCityBike aan iedereen aan.

  Sylvie G, Ukkel

         

5/5 voor MyCityBike!! Een echte aanrader!

  Maurice D, Eigenbrakel

         

Ik ben super tevreden over de service. MyCityBike gaf perfect gehoor aan mijn wensen en pushte mij nooit naar de duurdere modellen. Ik gebruik mijn fiets nu dagelijks en ben in de wolken. 5 sterren !

  Julie M, Anderlecht

         

2 maanden geleden testte ik mijn eerste e-bike via jullie website en ik was meteen verkocht! Snelle en efficiënte service. Ik wilde een andere kleur dan die van de testbike, dus liet ik mijn fiets 's anderendaags aan huis leveren. Geen enkel probleem voor MyCityBike. Alles is perfect verlopen, nog eens bedankt!

  Marie S, Brussel

         

The best service I have experienced in any shop in Belgium. Nothing else to say. If you want an eBike, go to MyCityBike!!!

  Heiko, Kortenberg

         

Geef uw mening